Työnjohtaja rakennustekniikka, Jyväskylä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Haemme aktiivista ja ammattitaitoista RAKENNUSALAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ TAI TYÖNJOHTAJAA kiinteistön ylläpitopalveluihin Jyväskylään.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin ja kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Projektipäällikkönä/työnjohtajana vastaat projektien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tiimisi kanssa sekä toimit teknisten ammattilaisten esimiehenä vastaten aikataulusta ja resursoinnista. Keskeinen osa tehtävääsi on tarjouslaskentaan osallistuminen sekä asiakassuhteiden ylläpitäminen. Osallistut jonkin verran myös myynnilliseen työhön. Raportoit tulosvastuullisessa tehtävässäsi aluepäällikölle. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-16 välillä.


Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta useamman vuoden vankkaa työkokemusta rakennusalalta. Koulutustaustasi on rakennusmestari tai -insinööri. Koet tiimin johtamisen omaksi vahvuusalueeksesi, minkä lisäksi sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakasyhteistyöhön ja näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta. Lisäksi toivomme sinulta hyvää asiakaskunnan tuntemusta ja verkostoja. Tehtävä vaatii IT-taitoja, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Haluat tuottaa asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä nuhteetonta taustaa, sillä teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, ja se on hyväksyttynä ehto työsopimukselle. Lisäksi tarvitset työssäsi ajokorttia ja omaa autoa.


Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi myös hyvät työkaverit ja osaavan esimiestiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa aluepäällikkö Pekka Vornanen numerosta +358 50 596 1200. Hae tehtävää alla olevasta linkistä tai osoitteessa www.iss.fi 30.4.2020 mennessä. Liitäthän hakemukseen CV:n.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot