(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja rakennustekniikka, Jyväskylä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
Haemme RAKENNUSTEKNIIKAN TYÖNJOHTAJAA Jyväskylään.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työnjohtajana vastaat kiinteistöjen muutos-, korjaus- sekä kunnossapitotöistä, rakentamisen projekteista sekä tarjouslaskennasta useissa asiakkuuksissa. Vastaat myös kohteiden kehittämisestä, arvolupauksesta asiakkaille, laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä ISS Palvelut Oy:n toimintatapojen jalkauttamisesta kohteessa. Toimit teknisten ammattilaisten esimiehenä ja raportoit Itä-Suomen aluepäällikölle. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tehtävään sopivaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai rakennusmestari) ja rakennusteknistä työkokemusta useamman vuoden ajalta. Liiketoiminnan tulosvastuullinen johtamiskokemus, samoin kuin näytöt menestyksekkäästä asiakas- ja esimiestyöstä ovat tehtävässä eduksi. Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen, aktiivinen ja jämäkkä. Lisäksi tehtävä edellyttää tavoitteellista ja myynnillistä otetta asiakasyhteistyöhön ja esimies- sekä johtamistaitoja. Toivomme vielä, että tietojärjestelmäosaamisesi on ajan tasalla ja omaksut helposti uusia järjestelmiä. Tehtävässä tarvitset myös ajokorttia ja autoa, sekä lisäksi nuhteettoman taustan, sillä valitulle henkilölle tulemme teettämään suppean turvallisuusselvityksen.

Meiltä saat kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään osana kiinteistöjen ylläpitopalvelujen yksikköämme, jossa keskitymme kasvamaan tulevaisuuden kiinteistöpalveluksi. Tässä työssä sinulla on päivittäin mahdollisuus kehittää omaa ja tiimisi osaamista. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pekka Vornanen 17-18.5 kello 9-11 numerosta +358 50 596 120 0. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevasta linkistä tai osoitteessa www.iss.fi , kuitenkin viimeistään 31.5.2018. Liitäthän hakemukseen CV:n.