(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja (rakennuslogistiikka), Kouvola
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020
Työmaapalveluja tarjoava asiakkaamme etsii kauttamme työnjohtajaa rakennuslogistisiin palveluihin uudisrakennuskohteeseen Kouvolaan.

Edellytämme

- työnjohdollista kokemusta rakennuspuolelta ja/tai rakennusalan tekninen koulutus
- rakennuslogististen palveluiden tuntemusta
- voimassa oleva työturvallisuuskortti
- laajojen kokonaisuuksien hallintaa

Lisäksi ajantasaiset tietotekniset taidot sekä innostunut ote työhön ovat avainasemassa työssä menestymiseen. Työnjohdollisessa asemassa tietenkin sosiaalisten taitojen tulee olla kohdillaan, joten tulethan sujuvasti toimeen niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden vastuulliseen ja haasteita antavaan työhön. Työn aloitus on kesäkuussa 2020. Kyseessä on pitkäkestoinen työ.

Jos vastaat hakemaamme kokenutta ja alansa osaavaa tekijää, nainen tai mies, käythän täyttämässä hakemuksen palkkatoiveineen ja suosittelijoineen sivuillamme. Valinta suoritetaan mahdollisimman nopeasti, joten toimita hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Kähkönen, tarja.kahkonen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: työnjohto, rakennuslogistiikka