Työnjohtaja / Rakennusinsinööri
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2021

Haemme nyt rakennusalan asiakasyrityksellemme Työnjohtajaa / Rakennusinsinööriä uudisrakennuskohteen työnjohtoon Iisalmeen.

Tehtävässäsi tulet vastaamaan isomman julkisen kohteen uudisrakennuksen työnjohdosta toimien vastuussa projektin kokonaisvaltaisesta läpimenosta. Tulet toimimaan työnjohtajana antaen kaiken tuen ja tietotaidon projektien onnistuneeseen läpivientiin. Tehtävässäsi hoidat resurssointia, aikataulutusta- ja vastaat kustannustavoitteiden saavuttamisesta. Työmaan arvioitu kesto on noin vuosi, työn aloitus jo toukokuusta alkaen.

Odotamme sinulta

- Kokemusta vastaavista tehtävästä ja tehtäväkentästä tai työnjohdollista osaamista
- Rakennusmestarin tai insinöörin tutkintoa
- Näkemystä talouden ja laadun merkityksestä
- Taitoa johtaa ja motivoida tiimisi työskentelemään yhteisten tavoitteiden eteen. Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä pitää monet langat käsissäsi

Tarjoamme sinulle

Pitkäaikaisen työsuhteen luotettavassa kasvuyrityksessä suoraan asiakasyrityksemme palveluksessa. Tehdystä työstä maksetaan kokemuksesi mukainen kiinteä ja motivoiva kk-palkka. Pääset osaksi valtakunnallista rakennusliikkeen kasvutarinaa, missä tulet näkemään niin yhteiset onnistumiset kuin merkityksellisen työn tuloksen.

Oletko valmis kehittymään ammatillisesti ja etsitkö urallasi seuraava steppiä? Lähde rohkeasti mukaan johtamaan työmaakohde onnistuneesti maaliin.
Lähetä pikimmiten hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse juhani.aikas@adecco.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla.

Rekrytoinnista vastaa Rekrytointipalvelu Sihti ja lisätietoja tehtävästä antaa, Juhani Äikäs, p. 040 6634711/ juhani.aikas@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1443139
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Juhani Äikäs (juhani.aikas (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Iisalmi, Iisalmi, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti