(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja rakennusalalle
Suomen Sinkopuhallus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018
Suomen Sinkopuhallus Oy
Suomen Sinkopuhallus tarjoaa lattioiden sinkopuhallusta ja timanttihiontaa erilaisiin kohteisiin koko Suomen alueella. Yrityksellä on kokemusta työskentelystä betonilattioiden kanssa jo vuodesta 1989.
Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi seitsemän vakituista työntekijää. Suomen Sinkopuhallus on kovassa kasvussa oleva pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta myös muualla Suomessa toimiva betonilattiapintoihin erikoistunut yritys.
Toimenkuva
Asiakkaamme Suomen Sinkopuhallus Oy etsii kauttamme vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa, joka pitää langat molemmissa käsissään sotkeentumatta niihin. Työkohteina ovat suuret työmaat, uudisrakennukset, sillat ja teollisuushallien saneeraukset. Asiakkaina ovat mm Skansa, Jatke ja Fira. Apuasi tarvitaan kasvavassa yrityksessä, jossa kaikkien työntekijöiden työpanosta arvostetaan.
Odotamme sinulta
Olet jo työelämän ammattilainen, joka ei tiukanpaikan tullen kaihda hiontakoneeseen tarttumista. Sinulla on tekninen- tai rakennusalan koulutus tai pitkä työkokemus, mielellään myös kokemusta betonilattioiden timantti- ja kiillotushionnasta. Ansaitset johdettavien luottamuksen reilulla ja oikeudenmukaisella johtamisella, ja pidät myös kiinni sovituista asioista ja annat rakentavaa palautetta. Sateen sattuessa et ole se, joka istuu autossa lämmityslaite päällä, vaan kaivat sadetakin ja saappaat käyttöön ja joskus on vain pakko joustaa myös työajoissa.
Koulutus ja työkokemus
Ammattitutkinto tai vastaava kokemus työelämästä.
Muut tiedot
Samaan aikaan on useita työmaita meneillään , joten vastaat resurssien riittävyydestä ja että koneet ja työkalut ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Pidät yllä hyviä suhteita työmaiden mestareiden kanssa ja ymmärrät heidän haasteensa töiden kuluessa.
Vaikka työ on pitkälti organisointia, yhteydenpitoa asiakkaisiin, resurssointia ja suunnittelua, työnjohtajan työhön kuuluu myös fyysiset työt, etenkin kiireisempänä sesonkina.
Saat käyttöösi pakettiauton ja liikuntasetelit sekä erittäin kattavan työterveyshuollon. Bonuksena rento työilmapiiri ja mukavat työkaverit.
Kilpailukykyinen palkka ja myös erilaiset palkkausmuodot mahdollisia. Kerro toiveesi ja liitä mukaan CV.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Malmberg, Hanna.Malmberg@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.12.2018 mennessä.