Työnjohtaja, rakennusala
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

Haemme nyt työnjohtajia pääkaupunkiseudulle toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään, joka alkaa mahdollisimman pian.

Työnjohtajana vastaat toimitilamuutos- ja korjausrakentamisen projekteista osana projektitiimiä. Lisäksi vastaat tarjouslaskennasta ja hankinnoista nimettyihin hankkeisiin.


Sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus rakennusurakoista erilaisista korjausrakentamis- ja toimitilamuutoskohteissa. Kommunikoit suomen kielellä, omaat sujuvat tietotekniset taidot ja kykyä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä ja prosesseja. Laskemme eduksesi hyvän englanninkielentaidon sekä rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinnon.


Tehtävässä menestyminen edellyttää sopivan koulutus- ja kokemustaustan lisäksi myös kykyä taloudelliseen ajatteluun ja halua tehdä tulosta. Olet työskentelytavaltasi omatoiminen ja sinulla on motivaatiota uuden oppimiseen ja halua kehittyä työssäsi. Omaat vahvat yhteistyötaidot ja joustavan tiimipelaajan asenteen.


Tarjolla on osaavalle, hyvällä asenteella varustetulle henkilölle itsenäinen ja mielenkiintoinen tehtäväkenttä, mutta ennen kaikkea monipuolinen näköalapaikka ISS Palveluiden merkittävien avainasiakkuuskohteiden parissa ja ammattitaitoisen tiimin tuki.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Projektijohtaja Marko Tuhkanen 050 376 9601 kuitenkin vasta 12.8. alkaen arkisin klo 12-16.

Käy katsomassa huima videokoosteemme yhdestä projektistamme osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=LegFQZxW1u0

Oletko sinä hakemamme henkilö? Jätä oheisen linkin kautta hakemuksesi mahdollisimman pian tai kuitenkin viimeistään 31.8.2019.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1284696
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki