(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja raitiovaunujen kunnossapitoon
Transtech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Etsimme rekrytointitoimeksiantona asiakkaallemme Skoda Transtech Oy:lle työnjohtajaa raitiovaunujen kunnossapitoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin.

Työnjohtajana työskentelet osana Skoda Transtech Oy:n Helsingin vuonna 2013 perustettua kunnossapitoyksikköä, jossa toimit huoltoasentajien esimiehenä ja vastaat raitiovaunukaluston huoltojen- ja viankorjauksen laadukkaasta, tehokkaasta sekä turvallisesta toteutuksesta. Tehtävä sisältää perinteisen esimies- ja työnjohtotehtävien lisäksi toimintatapojen ja prosessien kehitystehtäviä, esimerkiksi Lean-periaatteita noudattaen.

Toivomme hakijalta

  • Tekniikan alan koulutusta
  • Aikaisempaa työkokemusta asennus- ja/tai työnjohtotehtävistä.

Eduksi katsomme

  • Tekniikan alan korkeakoulututkinnon tai sitä vastaavan koulutuksen
  • Sujuvat IT-taidot. Esimerkiksi hyvän MS Office-ohjelmistojen osaamisen tai jonkun tuotannonohjausjärjestelmän käyttökokemuksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista sekä perustasoista englannin kielen osaamista.

Tehtävään soveltuu henkilö, jolla on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky epäröimättä puuttua havaitsemiinsa epäkohtiin. Erinomaisen pohjan tehtävässä menestymiseen luo järjestelmällinen sekä toimintaa aloitteellisesti kehittävä työskentelytapa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnjohtajan tehtävän, jossa pääset kehittämään oman ammattitaitosi lisäksi tuoreen kunnossapitoyksikön toimintaa sekä aidosti vaikuttamaan sen tulevaisuuden toimintatapoihin. Tehtävässä menestymistäsi tukee ammattitaitoiset kollegat sekä hyvä ja joustava organisaatio. Työt on mahdollista aloittaa joustavasti kesälomien jälkeen sopimuksen mukaan.

Transtech Oy on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Yhtiön toimipaikkoja ovat Oulun konttori, Otanmäen tehdas ja Helsingin kunnossapitoyksiköt. Transtech Oy on osa Skoda Transportation Group -konsernia.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Huomioithan, että kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen tulee tehdä Baronalle!

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa 24.6 alkaen klo 12 - 15 välillä Atte Murto-Koivisto, 050 501 2792.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen järjestelmämme kautta. Hakemuksia käsitellään 24.6 alkaen ja hakuajan aikana.