(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Raide-Jokerille
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Etsimme työnjohtajaa Raide-Jokeri-projektille

Haemme Raide-Jokeri -joukkueeseemme jälleen uusia työntekijöitä. Raide-Jokerissa rakennamme raitiotien lisäksi paljon muutakin. Rakennamme myös kunnallistekniikkaa, siltoja ja katuja, sekä ajojohtoja, sähkönsyöttöasemia, liikennevaloja, katuvalaistusta ja tietoliikenneverkkoja.

Betonitöidenjohtajana tehtäviisi kuuluu raitiotien kiskojen betonilaatan muotti- ja valutöiden työnjohtotehtävät. Toimit Raide-Jokerilla Rataryhmän alaisuudessa johon kuuluu noin 10 toimihenkilöä ja 30 rata-asentajaa. Sinun tehtävänäsi on yhden raitiotien betoni/muotti työryhmän johtaminen sekä muut työhön liittyvät työnjohdolliset tehtävät.

 

Vaatimuksena on, että sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutus ja omaat uteliaan sekä ennakkoluulottoman asenteen. Töissä riittää koulutuksen tuoma perusosaaminen betoni- ja muottitöistä ja työn alkaessa sinulle pidetään parin päivän perehdytysjakso työtehtävien oppimiseksi. Työ sopii sekä nuorelle vastavalmistuneelle, kuin myös työurallaan pidemmälle ehtineelle osaajalle. Aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä. Meille on tärkeintä, että olet hyvä tyyppi, sillä kukapa ei haluaisi työkaverikseen juuri kaltaistasi.

 

 

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi voi olla reitin varrella vaikkapa Otaniemessä, Leppävaarassa, Huopalahdessa, Oulunkylässä tai Itäkeskuksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Nevalainen, laura.nevalainen@nrcgroup.fi, p. 040-7545665.

 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 040 7545665 Sähköposti: laura.nevalainen@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki