(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Raaseporin alueurakka
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Haluatko liittyä joukkoomme kunnossapitämään huomisen infraa?

Haemme työnjohtajaa Raaseporiin kunnossapitopalveluihin.

Mitä tarjoamme

Työnjohtajana vastaat työnjohtotehtävistä Raaseporin alueurakassa. Tehtävässä saat kattavan näkemyksen urakan tehtävistä, kuten aliurakoitsijoiden johtamisesta sekä budjetti- ja materiaaliseurannasta. Työmaalla tapahtuvan työnjohtotehtävän vastuullisen hoitamisen lisäksi osallistut myös työmaan dokumentaation tuottamiseen.

Tässä tehtävässä ei ole tylsää päivää, sillä työnjohtajan tehtävä tarjoaa sinulle vaihtelevia työtehtäviä ja monia työmaakäyntejä. Tarjoamme sinulle hyvän alustan, jossa pääset kasvamaan alan ammattilaiseksi. Saat mahdollisuuden näyttää omat taitosi ja kehittää niitä. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työyhteisö, jossa kokeneet työkaverit pystyvät tukemaan sinua. 

Toimipisteesi sijaitsee Raaseporissa Karjaalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on määräaikainen lokakuuhun 2021 asti.

Mitä odotamme

Destiassa etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Tehtävässä menestyy parhaiten tiimipelaaja, joka tulee toimeen eriluonteisten ihmisten kanssa. Toivomme sinulta myös aktiivista työotetta sekä hyviä yhteistyökykyjä, sillä työskentelet yhdessä sekä muiden destialaisten että tilaajan kanssa. 

Odotamme sinulta vähintään teknillisen koulun, ammattikorkeakoulun tai vastaavaa kotimaista tai ulkomaista yhdyskunta-, rakennus-, ympäristö-, konetekniikan, logistiikka- tai liikennealan tutkintoa. Vaihtoehtoisesti edellytämme kolmen vuoden kokemusta maanteiden tai katujen kunnossapidon tehtävistä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä sekä matkustus- ja päivystysvalmiutta.

Eero kertoo lisää työtehtävistä ja työskentelystä Destialla

Voit olla yhteydessä työpäällikkö Eero Mikkolaan, 040 060 7267 tai eero.mikkola@destia.fi. Hän kertoo mielellään lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa "Hae tähän työpaikkaan". Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Sijainti: Raasepori