(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja puuelementtivalmistukseen
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme on vuonna 2011 perustettu yritys, joka on laajan tuotevalikoimansa ja nykyaikaisten tehtaidensa ansiosta Suomen johtavia puuelementtivalmistajia. Yritys kasvaa ja kansainvälistyy voimakkaasti.  He hakevat kauttamme aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen  TYÖNJOHTAJAA puuelementtivalmistukseen Pälkäneelle 2-vuorotyöhön.  Tehtävässä menestyminen edellyttää - soveltuvaa rakennusalan koulutusta - työnjohtokokemusta vähintään 3 vuoden ajalta rakennusalalta ja/tai tehdasympäristöstä - oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta - hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja - suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi Henkilö rekrytoituu Aalto Henkilöstöpalveluiden kautta aluksi määräaikaiseen noin vuoden mittaiseen työsuhteeseen, mutta tehtävä tähtää vakituiseen työtehtävään. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan, mieluiten nopealla aikataululla. Kiinnostuitko? Täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme, sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.