(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja putkistosaneerauksiin Aarsleff Oy:lle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Aarsleff Oy on osa kansainvälistä Aarsleff -konsernia, joka on Europan suurin putkistojen saneerausyritys. Yritys toimittaa innovatiivisa ratkaisuja erilaisiin viemäriongelmiin ja on erikoistunut viemärien saneerauksiin sukkasujutusputkella. Aarsleffilla on vankka ja pitkä kokemus sekä kuntien että kiinteistöjen vaativista putkistosaneerauksista.

Etsimme nyt Aarsleff Oy:lle työnjohtajaa vastaamaan kiinteistöjen ja kunnallisten viemärilinjojen putkistosaneerauksista. Töitä tehdään paitsi pääkaupunkiseudulla, myös ympäri Suomea.

Työnkuva:
Työnjohtaja vastaa kokonaisvaltaisesti putkistosaneerausten suunnittelusta ja toteutuksesta. Painopiste on töiden valmistelussa sekä työn valvomisessa. Suunnitteluvaiheen työt pitävät sisällään esimerkiksi tarvittavien työlupien hakemisen, alihankintasopimusten tekemisen sekä kaivantopaikkojen suunnittelun. Työmaan ollessa käynnissä työnjohtaja muun muassa valvoo töiden sujumista, hyväksyy työntekijöiden tunnit, huolehtii laskutuksesta ja osallistuu työmaakokouksiin. Työn valmistuessa hän vastaa itselleluovutuksen tekemisestä. Työtehtäviin kuuluu myös kalustosta huolehtiminen. Työnjohtaja valvoo, että työt sujuvat suunnitelmien ja aikataulujen mukaan turvallisesti ja laadukkaasti. Hän tekee tiivistä yhteistyötä sekä oman organisaation myynnin ja laskennan kanssa että tilaajan organisaation kanssa ja tiedottaa urakan etenemisestä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa rakennusalan ammattikorkeakoulututkintoa
  • aikaisempaa työkokemusta työnjohtajan työstä
  • voimassa olevia työturva- ja tulityökortteja
  • oman auton käyttömahdollisuutta sekä valmiutta reissutyöhön
  • järjestelmällistä ja suunnitelmallista työotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä
  • englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme työhösi tukea jo pitkään alalla toimineelta suomalaiselta organisaatiolta, joka työskentelee joustavasti ja ketterästi. Tukea työhösi saat myös taustalla toimivalta isolta kansainväliseltä konsernilta. Lisäksi saat Aarsleffillä mukavat ja huumorintajuiset työkaverit sekä mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät! Tarjoamme pitkän ja vakaan työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit paikasta, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja! Työt alkavat pikaisesti heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä siis hakemus jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi
040 1983888

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, työnjohtaja, putkistosaneeraus, kokopäivätyö, Nurmijärvi