Työnjohtaja purkutyömaille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme PK-seudun asiakasyrityksellemme työnjohtajaa purkutyömaille.

Edellytämme hakijalta kokemusta purkutöistä sekä työnjohdollista ammattitaitoa rakennuskohteista. Tulet huolehtimaan siitä, että työt tehdään aikataulujen, suunnitelmien sekä rakentamista koskevien määräysten mukaisesti ja hyvää laatua noudattaen. Osallistut itse myös aktiivisesti työmaan toimintaan ja huolehdit turvallisuudesta. Työnhakijalta vaaditaan rakennusmestarin tai insinöörin tutkintoa.

Etsimämme henkilö on hyvällä asenteella varustettu sosiaalinen persoona, jonka työskentelyssä näkyy vastuullisuus ja luotettavuus. Ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Lisäksi työkonetuntemus ja kokemus katsotaan eduksi.

Aloitamme haastattelut hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: 

Pipsa Paalama-Ernvall, HR-koordinaattori

pipsa.paalama-ernvall@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyömaa, työnjohtaja, purkutyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1258580
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki