(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Purkupihalle - Tampere, Vantaa, Porvoo, Kouvola, Hämeenlinna, Forssa, Turku, Lahti, Helsinki, Espoo
Purkupiha Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020
Purkupiha suorittaa monipuolisesti erilaisia purkutöitä kaikkialla Suomessa – turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti. Hoidamme sekä teollisuuden & rakennusten purku-urakat ammattimaisesti. Purkupiha on erikoistunut kokonaispurkuihin, jotka toteutetaan aina huomioiden kunkin työmaan erityispiirteet. Edistyksellinen materiaalinhallintamme varmistaa purkujätteen lähes 100%:n hyödyntämisen ja kaatopaikkajätettä syntyy purkukohteista keskimäärin vain alle 1%. Meitä purkupihalaisia on koko konsernissa jo yli 125 henkilöä ja kokonaisliikevaihtomme on yli 40 Meur. Hei sinä, rakennusmestari tai -insinööri, tule vastaamaan purkuprojektien läpiviennistä. Jämptille ja organisointikykyiselle tekijälle on nyt työnjohdon töitä tarjolla työyhteisössä, jossa huumori lentää ja missä ei turhia tärkeillä.

Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme Purkupiha Oy:lle työnjohtajaa. Työsuhde on vakituinen ja tehtävässä aloitus on sovittavissa.

Työnjohtajana toimit työmaiden vastaavana mestarina. Tärkeää on motivaatio, asenne ja valmius organisoida purkutyömaiden arkea ja tuottaa tarvittavat kirjalliset dokumentit. Tulet hallitsemaan samanaikaisesti useita projekteja, joten useat langanpäät tulee pysyä käsissäsi. Työmaat sijaitsevat eri puolella Suomea, joten matkustusvalmiutta vaaditaan.  

Arvostamme, jos sinulta löytyy tilannetajua, joustavuutta, ymmärrystä ja näkemystä työmaaprojektien johtamisesta, täsmällisyyttä ja vastuullisuutta sekä ahkeraa työotetta. Olisi hyvä, jos tarvittavat suunnitelmat ja muut kirjalliset työt ovat sinulle luontevia tuottaa. Soveltuva työkokemus rakennus- tai purkualalta vähintään parin vuoden ajalta on hyväksi muttei välttämätöntä. Tärkeää on hyvä organisointikyky, stressinsietokyky, järjestelmällisyys ja luottamus, jotta voit ottaa kokonaisvastuuta purku-urakoiden työnjohdollisista tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön tuella.  Saat tueksesi työkaverit, jotka ovat valmiita auttamaan sinua ja ratkovat kanssasi työmaiden arjen haasteita. Purkupihalaiset ovat toimeen tarttuvia tekijöitä ja projektien hallinta sujuu haasteellisissakin tilanteissa. Kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen ohella tarjoamme sinullehyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. liikunta- ja kulttuurietu sekäyhteiset tapahtumat. 

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen 10.7.2020 saakka, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi ja Markku Soppi aikavälillä 13.7.-31.7.2020, puh. 0400 270 943/ markku.soppi@eilakaisla.fi. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.8.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi