(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja puhtaanapitoon
Touch Puhdistuspalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019
Touch Puhdistuspalvelu Oy
Touch Puhdistuspalvelu Oy tarjoaa luotettavaa ja kokonaisvaltaista tilojen siivousta vankalla kokemuksella. Yritys sijaitsee Turussa, mutta toimii koko Suomessa.
Laatu on meille erittäin tärkeä asia. Toimintamme laadun takaa pysyvä henkilökuntamme, josta olemme ylpeitä ja josta pidämme hyvää huolta. Kehitämme toimintaamme hyvässä yhteishengessä ja kiinnitämme koulutuksessamme erityistä huomiota vastuuntuntoon.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Touch puhdistuspalvelu Oy:lle Pietarsaareen elintarviketeollisuuden puhtaanapidon työnjohtajaa.
Työnjohtajana vastaat päivittäisten töiden sujumisesta ja pidät yllä korkeaa laatutasoamme. Huolehdit vuorosi työvuorosuunnittelusta, resursoinnista ja päivittäisestä yhteydenpidosta asiakkaaseen. Lisäksi perehdytät uusia työntekijöitä ja vastaat vuorosi työturvallisuudesta. Osaamisesi karttuessa pystyt myös osallistumaan hankintoihin.
Odotamme sinulta
Olet vastuullinen ja jämäkkä esimies ja osaat ohjata ihmisiä. Kykenet ratkomaan eteen tulevia pulmia asiakaslähtöisesti. Pysyt toimintakykyisenä paineenkin alla, eikä kiire lannista sinua. Lisäksi olet halukas opettelemaan käytetyt työmenetelmät ja tarvittaessa tartut myös itse suorittavaan työhön.
Koulutus ja työkokemus
Arvostamme työkokemusta puhtaanapito- / siivouspuolelta.
Muut tiedot
Täytä hakemus pikaisesti kotisivujemme kautta tai lähetä se sähköpostilla osoitteeseen kokkola@vmp.fi
Sähköpostiin otsikko "Työnjohtaja Pietarsaari"
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Jarno Juola, jarno.juola@vmp.fi, 040 3075231
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.01.2019 mennessä.