Työnjohtaja prosessiteollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Haemme elintarviketeollisuuden prosessipuhdistuksiin työtä pelkäämätöntä ja organisointikykyistä työnjohtajaa Vaajakoskelle.


ISS Elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden siivouspalveluihin ja tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Työnjohtajana vastaat elintarvikekohteiden korkeahygieenisen siivouksen palvelutuotannon laadusta, suunnittelusta, toimivuudesta ja kannattavuudesta sekä asiakasyhteistyöstä. Johdat ja ohjaat oman palvelutiimisi työtä niin laadullisesta kuin taloudellisesta näkökulmasta yksilöitä unohtamatta. Kehität ja syvennät tiimisi kanssa asiakkuussuhdetta, mikä edellyttää vahvaa asiakkuus- ja henkilöstöjohtamisen osaamista. Toimintatyyliäsi kuvastaa jämäkkyys ja ennakoiva ote. Olet vahva yhteistyötaidoiltasi, etkä pelkää tuoda esille omia näkemyksiäsi. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.


Edellytämme sinulta useamman vuoden kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, esimiestyöstä sekä elintarviketeollisuuden osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen ja englannin kielen sekä yleisimpien IT-ohjelmistojen osaamista. Olet oma-aloitteinen, positiivinen ja joustava, asenteeltasi tulosorientoitunut ja tavoitteisiin pyrkivä. Ymmärrät työsi merkityksen osana valmistusprosesseja ja pystyt muovaamaan omaa työaikaasi tuotannon vaatimusten mukaisesti. Työturvallisuus ja hygienia ovat ykkösasioita työskentelytavassasi. Pidät langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Yötyö on sinulle tuttua ja osaat työskennellä osana omaa tiimiäsi.


Tarjoamme hyvällä asenteella varustetulle henkilölle itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän, mutta ennen kaikkea monipuolisen näköalapaikan ISS Palveluiden merkittävän avainasiakkuuskohteen parissa. Työssäsi raportoit asiakkuuspäällikölle. Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 15.4.2020.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot