Työnjohtaja / projektinvetäjä (LVI)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2021

Haemme Elcoline Constructionille työnjohtajaa ja/tai harjoittelijaa vastaamaan LVI projektien vetämisestä sekä tukemaan tarjouslaskentaa ja työmaiden LVIA-asennusten hoitoa. 

Elcoline Construction Oy on Elcoline Group-konserniin kuuluva noin 25 henkeä työllistävä tytäryritys, joka on perustettu vuonna 2012. Elcoline Construction Oy:n liiketoiminta keskittyy LVISAK (Lämpö, Vesi, Ilma, Sähkö, Automaatio, Kylmälaitteet) ja rakentamispalveluihin, sisältäen suunnittelu-, asennus, huolto ja kunnossapitopalvelut.

Työtehtävät pitävät sisällään työnjohdon ja asennusvalvonnan lisäksi myös asiakasyhteydenpitoa, neuvotteluita, työmaakäyntejä kohteissa sekä sähköisten järjestelmien käyttöä. Toivomme hakijalta LVI-puolen koulutusta sekä työkokemusta työnjohtotehtävistä ja rakennuspuolen projekteista. Hakijalle eduksi luetaan pätevyys vaativien kohteiden KVV- ja IV-työnjohtajan tehtävistä sekä kokemusta projektien johtamisesta ja työntekijöiden resurssoinnista.

Pystyt toimimaan luontevasti erilaisissa asiakasrajapinnoissa ja sinulla on hyvät sosiaaliset- ja yhteistyötyötaidot sekä paineensietokyky. Työ on luonteeltaan monipuolista ja itsenäistä, joten luotettavuus ja oma ajankäytön hallinta korostuvat.

Tehtävä soveltuu myös alan korkeakouluopiskelijalle harjoittelupaikaksi, josta mahdollisuus päästä sisälle taloon.

Tehtävän hoitamisen pääpaikkana voi olla joku Elcolinen laajasta toimipisteitä. Työtä voi tehdä tarvittaessa joustavasti myös etätyönä. Perehdytys tehtävään tapahtuu pääosin Raahe - Pyhäjoki alueella sekä osittain myös Varkaus – Leppävirta alueella.

Elcoline Group tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa, joka keskittyy putkisto-, sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- ja kunnossapitotöihin mm. metsä-, metalli, ydinvoima-, meri- ja kaivosteollisuuden parissa.

Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaan työntekijäksi sopimuksen mukaan. Jätäthän hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään antaa HR asiantuntija Päivi Rantsi, puh. 044 412 4487 tai paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468223
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu, Pyhäjoki, Raahe