(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja polttoaineasemien rakentamiseen
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2018

Olemme erikoistuneet rakentamaan polttoaineen jakeluasemia ympäri Suomea. Lisäksi myymme jakeluasemarakentamiseen liittyviä tuotteita ja maahantuomme polttoainesäiliöitä. Toimintamme on alkanut 1978 ja yhteistyökumppaneitamme ovat kaikki Suomessa toimivat öljy-yhtiöt, kuten Neste, ST1, Teboil, Shell ja ABC.

Avaimet käteen -periaatteella tapahtuva jakeluasemarakentaminen muodostaa yrityksemme toimenkuvan perustan. Toteutamme jakeluasemaurakoinnit ympäri Suomea – ja myös ulkomailla, kuten mm. Baltian alueella – asiakaslähtöisesti ja luotettavasti sisällyttäen urakkaan kaiken aina suunnittelusta viimeistelyyn.

Yrityksemme on tunnettu rakentamisen laadustaan ja hyvin johdetuista, ajallaan valmistuvista projekteistaan. Kuulumme parhaaseen AAA-luottoluokkaan ja pystymme tarjoamaan hyvän, vakaan työpaikan lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen sekä näköalapaikan energia-alalla. Lue lisää: www.al-lahtinen.com

Haemme tehtävään rakennusinsinööriä tai rakennusmestaria. Työnkuva on toimia polttonestejakeluasemien rakennustyömailla työnjohtajana, vastaavana mestarina. Työ on liikkuvaa ja edellyttää työn suorittamista kohteissa. Kun työ ei vaadi läsnäoloa työmaalla, tehdään töitä yrityksen Tampereen toimistolla projektien suunnittelun parissa. Työ edellyttää kykyä ratkaista eteen tulevia ongelmatilanteita omatoimisesti.

Työskentely tapahtuu neljän henkilön tiimityönä, jossa kahden asentajan lisäksi työskentelee kaivinkoneen kuljettaja sekä tiimin vetäjänä toimiva työnjohtaja. Työnjohtaja organisoi työmaalla tapahtuvat työvaiheet, tilaa tarvittavat materiaalit ja huolehtii niiden saapumisesta ajallaan, asioi viranomaisten kanssa, pitää yhteyttä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin sekä huolehtii projektien valmistumisesta ajallaan.Työskentely ammattimaisen ja tehokkaan tiimin kanssa on antoisaa vaativista aikatauluista huolimatta.

Tässä työssä tulee runsaasti matkapäiviä, mutta sen vastapainona tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan johtavassa yrityksessä, erittäin mielenkiintoisella, muuttuvalla toimialalla. Pääset vaikuttamaan energian jakeluketjuun ja pääset toteuttamaan vaihtuvia projekteja toimialan tunnettujen pelureiden kanssa.

Rekrytoimme heti sopivan henkilön löydyttyä. Haun toteuttaa Citywork Oy. Kysy lisää: Recruitment Coordinator, Pia Kinnunen, 044-7453 257, Lähetä hakemuksesi osoitteeseen pia.kinnunen@citywork.fi.

Taidot:
- Rakennusmestari
- Rakennusinsinööri
- Rakennustekniikka

Pätevyydet ja kielet:
- Työturvallisuuskortti
- Suomi 3/5
- Englanti 1/5