TYÖNJOHTAJA, PKS
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019
Dynniq Group on kansainvälinen, dynaaminen ja innovatiivinen korkean teknologian yritys, joka tarjoaa integroituja liikenteen ja energia-alan ratkaisuja sekä palveluja. Pääkonttorimme on Hollannissa Amersfoortissa, Suomessa toimipisteemme ovat Vantaalla, Keminmaalla ja Jyväskylässä.. Olemme Suomessa alallamme merkittävimpiä toimijoita erikoistuen älykkään liikenteen ohjaus- ja valvontajärjestelmiin sekä julkiseen valaistukseen. Hyödynnämme koko konsernin laaja-alaista osaamista ja kokemusta asiakkaidemme eduksi. Lisätietoja konsernistamme ja tuotteistamme löydät http://www.dynniq.com

 

Etsimme pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen

Osallistuvaa työnjohtajaa

Työtehtäviin kuuluu mm. sopimusneuvottelut, hankinnoista huolehtiminen, tavaran tilaaminen sekä töiden koordinointi. Työnjohtaja osallistuu myös asennuksiin työmaakohteissa tarpeen ja tilanteen mukaan.

Asennustöihin kuuluu liikennevalojen ja katuvalaistuksen huolto- sekä asennustehtävät erikokoisissa projekteissa sekä rakennus- ja huoltourakoissamme. Työt tehdään pääosin tie- ja katualueilla, työ sisältää matkustamista eri asennuskohteissamme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. sähkö-, automaatio- tai elektroniikka-asentaja)
- kokemusta työnjohtotehtävistä
- hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä vakuuttavuutta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- kokemusta heikkovirtakytkennöistä sekä liikennevalojen ja katuvalojen asennustöistä.
- eduksi katsotaan kokemus muista liikenteen telemaattisista laitteista, IP-verkoista ja S2 sähköpätevyys.
- tehtävässä vaaditaan vähintään B-ajokortti, C-kortti ja nostokoriauton käyttö katsotaan eduksi.

Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, ja viet saamasi tehtävät loppuun sovitussa aikataulussa. Olet luotettava ja sinulla on vahva palveluasenne sekä kyky kommunikoida asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa. Työntekijämme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat pro-aktiivisuus, luotettavuus ja avoimuus.

Tarjoamme sinulle

- monipuolisen tehtävän ja vakituisen työsuhteen
- mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen
- mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää omaa osaamista

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää www.manpower.fi sivujen kautta ja muistathan ladata myös CV hakemuksen liitteeksi. Hakuaika päättyy 14.10.2019.

Huom. Aikavälillä 4.10. – 10.10.2019 hakemukset sähköpostiosoitteeseen tytti.aalto@manpowergroup.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Tytti Aalto puh. 040 630 0045 tai tytti.aalto@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot