(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018
Asiakasyrityksemme Aurajoki Oy on yksi Suomen vanhimmista ja kokeneimmista painelaitevalmistajista. Kokemusta on kertynyt vuodesta 1951 alkaen ja nyt jo yli 600 000 toimitetun painelaiteen verran. Pitkä kokemus toimii ammattitaitoisen ja osaavan palvelun perustana. Etsimme nyt Pirkkalan tehtaan konepajaliiketoiminnoille

TYÖNJOHTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaan kuuluu työnohjaus, hienokuormitus, valmistuksen laadunhallinta ja toimitusajoista huolehtiminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa (esim. konepuolen teknikko tai insinööri) ja kokemusta hitsaavasta konepajateollisuudesta. Arvostamme hitsauksen tarkastusmenetelmien tuntemusta ja alan tutkintoja (esim. IWS).

Toivomme sinun olevan innostava johtaja, joka kykenee luotsaamaan ammattitaitoista henkilöstöä positiivisella otteella hektisessä ja ajoittain muuttuvassakin ympäristössä.

Tarjoamme vakituisen työtehtävän yrityksessä, jossa arvostetaan osaamista ja kykyä kehittyä. Palkkaus neuvotellaan valitun henkilön osaamisen mukaisesti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Aloituspäivä voidaan sopia myös hakijan toiveita kunnioittaen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa www.temp-team.fi - Työpaikat - Työnjohtaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.