Työnjohtaja pientalorakentamiseen
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2022

Työn kuvaus

 

Etsimme nyt työnjohtajaa pientalorakentamiseen Espooseen! 

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.”  

Tule johtamaan mielenkiintoisia yhtiömuotoisia pientalohankkeita, joissa lukuisat yksityiskohdat ja käyttämämme pitkälle hiotut omat puuelementtitehtaan esivalmisteet tekevät työarjesta mielenkiintoisen ja hankkeiden tonttimuodot sekä työmaiden logistiikka tuovat mukaan haasteita, joissa kokenutkin ammattilainen pääsee kehittämään omaa osaamistaan!

Ison talon kehittymismahdollisuudet ja hyvät työsuhde-edut mielenkiintoisten ja monipuolisten pientalorakentamiskohteiden äärellä odottavat juuri sinua!

 

Oletko rehti ja määrätietoinen tiiminvetäjä, joka nauttii, kun saa koko porukan tekemään hommia hyvällä meiningillä?

Tule osaksi YIT:n porukkaa, niin pääset osoittamaan taitosi kunnianhimoisissa pientalorakennushankkeissamme vastaavan mestarin apuna tiiviin ja kannustavan työyhteisön tukemana.

Tehtävässä toimit lähijohtajana 5–7 henkilölle ja lisäksi vastuullasi on alihankinnan työvaiheiden johtaminen, opastaminen ja ohjaaminen työmaalla.  Vastaat oman vastuualueesi ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta. Suunnittelet työvaiheaikataulut ja tehtävät sekä valvot niiden toteutumista yleisaikataulun mukaisesti. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja esimerkilläsi perehdytät ja johdat tiimisi arkea työturvallisuuden ennakkosuunnittelussa ja päivittäisessä toteuttamisessa. 

 

Miksi YIT? 

Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä. Yhdessä rakennamme parempaa arkea. 

Tehtäväsi mielenkiintoisten hankkeiden äärellä luovat erinomaiset kehittymis- ja kehittämismahdollisuudet työurallisesi.

Vastuusta ja haasteista innostuvalle työnjohtajalle onkin nyt tarjolla monipuoliset työmahdollisuudet päivittäisen toimintamme kehittämisen äärellä sekä hyvät työsuhde-edut.

 

 Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri? 

Onnistut tässä tehtävässä, kun olet vahvat organisointitaidot omistava, järjestelmällinen ja toimit kustannustehokkaasti. Hahmotat kokonaisuuksia, kykenet ratkaisemaan työmaan ongelmia ja johdat työt maaliin asti. Hyvät vuorovaikutustaidot asiakaspalveluhenkisellä otteella, missä vuorovaikutustaitojen lisäksi korostuvat myös neuvottelutaidot, ovat tehtävässä tärkeät, sillä teet päivittäin tiivistä yhteistyötä työkavereiden, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Pystyt toimimaan hyvin myös itsenäisesti ja nopea reagointikyky on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri) sekä aiempaa kokemusta työnjohtajana toimimisesta työmaalla enemmän kuin 3 vuotta (mikä voi pitää sisällään opiskeluaikaisia harjoitteluja).

Käytät sujuvasti erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä ja hyödynnät niitä osana päivittäistä työtäsi. 

 

Lisätietoja tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi voit kysyä tuotantopäälliköltämme Hannu Kuuselalta +358 400 481 252 hannu.kuusela@yit.fi

 

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 21.1, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548927
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo