(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Pieksämäki
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Työnjohtaja Pieksämäen konepajalle

Haemme työnjohtajaa Tavaraliikenteen kunnossapitopalveluihin Pieksämäen konepajalle.

Pieksämäen konepaja on osa VR Fleetcare:n Tavaraliikenteen kunnossapitopalvelua, jossa työskentelee noin 300 rautatiealan ammattilaista. Tavaraliikenteen kunnossapitopalvelu vastaa tavaravaunujen kunnossapidosta ja valmistuksesta. Lisäksi huollamme ja korjaamme vetureita, ratatyökoneita ja komponentteja. Toimipisteemme sijaitsevat Pieksämäellä, Kouvolassa, Tampereella ja Kokkolassa.

Tehtävässä vastaat oman alueesi kaluston ja komponenttien kunnossapitotöiden läpiviennistä tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti. Vastaat oman alueesi suunnitelmien määrittämisestä ja toteuttamisesta sekä toiminnan kehittämisestä.

Edellytämme, että sinulla on soveltuva tekninen koulutus, kokemusta tuotannon esimiestyöstä, hyviä tietoteknisiä taitoja ja kyky työskennellä toimintaympäristössä, jossa tilanteet vaihtelevat. 

Luemme eduksi kokemuksen rautatiekalustosta, muusta raskaskalustosta tai dieseltekniikasta. Myös kokemus hitsaustekniikasta, pintakäsittelystä, koneistuksesta tai Lean menetelmistä auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä. 

Olet aiemmissa tehtävissäsi saanut aikaan hyviä tuloksia ja teet tiimityötä ennakkoluulottomalla asenteella.

Olet taitava ja motivoiva esimies sekä olet osoittanut kykysi henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämisessä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden päästä kehittämään niin itseäsi kuin tavaraliikenteen kunnossapitopalvelua. Kilpailukykyisen palkan ja kattavan terveydenhuollon lisäksi tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä kotimaan matkailua.

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.6 alkaen kunnossapitopäällikkö Vesa Pylkkänen, puh. 040 863 7816, sähköposti vesa.pylkkanen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.6.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.