(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Pieksämäen logistiikkakeskus
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Etsimme työnjohtajaa Pieksämäen konepajan logistiikkakeskukseen toimimaan varastohenkilöiden esimiehenä. 

Vastaat työnjohtamisesta päivän aikana: Asetat vuoron tavoitteet, varmistat työn edistymisen sekä turvallisen työskentelyn edellytykset ja hoidat akuutteja ongelmia. Lisäksi avustat varastohenkilöitä heidän käytännön työssään, kehität päivittäistä toimintaa ja toimit toiminnanohjausjärjestelmän pääkäyttäjänä logistiikkakeskuksen sisällä. Osallistut myös erilaisiin logistiikkakeskuksen kehitysprojekteihin asiantuntijan roolissa.


Odotamme sinulta hyviä esimiesvalmiuksia ja vuorovaikutustaitoja. Olet erittäin oma-aloitteinen ja aikaansaava. Pystyt priorisoimaan töitä loogisesti hektisessäkin tilanteessa ja pysyt rauhallisena paineen alla. Sinulla on myös positiivinen ja tunnollinen suhtautuminen työhösi ja kehitysmyönteinen asenne. Lisäksi omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja toimit tällä hetkellä varaston työnjohtajana tai vastaavissa tehtävissä.
 
 Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen esimiestehtävän ja hyvän porukan tuen.
 
 Lisätietoja tehtävästä antaa materiaalilogistiikan ryhmäpäällikkö Lauri Salo ti 13.6, puh 040 862 5555. 

Jätäthän hakemuksesi viimeistään ke 19.6.2019 oheisen linkin kautta

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.