(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Pieksämäen konepaja
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme nyt logistiikan kunnossapitoon Pieksämäen konepajalle työnjohtajaa. Logistiikan kunnossapito on osa VR Groupin kunnossapitotoimintoja ja siellä työskentelee noin 300 alan ammattilaista, joista noin 200 Pieksämäen konepajalla. Logistiikan kunnossapito vastaa tavaravaunujen kunnossapidosta ja valmistuksesta Pieksämäellä, Kouvolassa, Tampereella ja Kokkolassa. Lisäksi siellä huolletaan ratatyökoneita, kiskobusseja ja diesel-vetureita.

Vastaat osastosi kaluston kunnossapitotöiden läpiviennistä tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti. Vastaat oman alueesi suunnitelmien toteuttamisesta, määrittämisestä ja kehittämisestä.

Edellytämme, että sinulla on vähintään amk-tason tekninen tutkinto, kokemusta tuotannon esimiestyöstä ja kyky työskennellä toimintaympäristössä, jossa tilanteet vaihtelevat. Luemme eduksi aiemman kokemuksen Lean-tuotantomenetelmistä. Olet aiemmissa tehtävissäsi saanut aikaan hyviä tuloksia ja teet intohimoisesti töitä ennakkoluulottomalla asenteella.

Olet taitava ja motivoiva esimies ja olet osoittanut kykysi henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämisessä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden päästä kehittämään niin itseäsi kuin logistiikan kunnossapitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Hoikkala, johtaja, logistiikan kunnossapito, puh. 040 862 7040 tai mikko.hoikkala@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 4.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Vahvistamme nyt VR Groupin rautatiekaluston kunnossapidossa osaamista tulevaisuutta ajatellen. Haemme asiantuntijoita ja päälliköitä eri tehtäviin. Katso lisätietoa >>

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.