(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Peltineloset Oy, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018Työn kuvaus:
 

Peltineloset Oy tarjoaa monipuolisia peltituotteita rakentajille, remontoijille ja teollisuudelle. Olemme erikoistuneet alakattojen rankarakenteisiin. Lisäksi toimitamme tilaustuotteina sisäkattoihin, väliseiniin ja julkisivurakenteisiin tarvittavia profiililevyjä, peltilistoja ja kiinnikkeitä sekä äänieristyskasetteja konehuoneisiin ja julkisiin tiloihin. Aloitimme toimintamme 1987. Yhden miehen yrityksestä kasvanut menestyksemme perustuu henkilökunnan ammattitaitoon, nykyaikaisiin koneisiin, laatuun, varmoihin toimituksiin ja ennen kaikkea hyvään palveluun ja kilpailukykyisiin hintoihin. 

Etsimme Peltineloset Oy:n Vantaan yksikköön työnjohtajaa, jolla on kokemusta rakennuspeltien valmistuksesta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tehtävä on vakituinen.
Työnjohtajan tehtävässä menestymistä edesauttaa joko soveltuva koulutus ja / tai työssä hankittu osaaminen. Toivomme, että sinulta löytyy myös monipuolista osaamista sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, kuten esimerkiksi työnjohto- tai tiiminvetotehtävistä, särmäämisestä, kanttaamisesta ja levyjen leikkaamisesta.

Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen ja itsenäinen. Pystyt organisoimaan ripeästi ja tekemään päätöksiä. Paineensietokykysi on erinomainen. Olet suunnitelmallinen ja ennakoit, jotta yrityksen toiminta jatkuu häiriöttä. Olet rehti ja suoraselkäinen, helposti lähestyttävä ja joustava. Esimiehenä sinulla on kykyä toimia erilaisten persoonien kanssa, kuuntelet alaisiasi, olet reilu ja tasapuolinen.

Työnjohtajana sinulla on vastuu osaston toiminnan tehokkuudesta ja tuotannon toteutumisesta sovitun mukaisesti. Toimit tuotannon työntekijöiden esimiehenä ja opastat henkilöstöä työssään. Lisäksi osallistut tarpeen mukaan myös tuotteiden valmistukseen. Toimenkuvaasi voidaan muokata kokemuksesi ja ominaisuuksiesi mukaan.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, kiinnostavan ja laajan tehtäväkentän. Lisäksi saat ammattitaitoisen, yhteistyökykyisen tiimin.

Lähetä hakemuksesi Adeccon kotisivujen kautta www.adecco.fi, liitä mukaan suomenkielinen ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi sekä palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 16.9.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior Rekrytointikonsultti Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541.

Asiakkaan tehtävänimike:  Työnjohtaja


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sisko Lahtinen, +358407795541


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO