(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Parma Oy:lle betonielementtituotantoon
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018Työn kuvaus:
  Parma Oy on Suomen suurin betonielementtien valmistaja ja alan markkinajohtaja. Parma toimii kymmenellä paikkakunnalla ollen rakennusammattilaisten kumppani ja pientalorakentajien luotettava elementtitoimittaja. Parma tarjoaa asiakkailleen elinkaariedullisia, kustannustehokkaita ja konkreettisia tuotteita ja kokonaisratkaisuja, ja palvelee asiakasta suunnittelusta rakennuksen luovutukseen.
Parman liikevaihto on 170 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa yhtiössä työskentelee noin 750. Parma kuuluu kansainväliseen Consolis-konserniin, joka toimii 28 maassa ja työllistää lähes 11 000 henkilöä. Consoliksen liikevaihto on noin 1,4 mrd euroa. Euroopan lisäksi Consoliksella on toimintaa Pohjois-Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja Kauko-Idässä.
 
Etsimme Parma Oy:lle Forssaan

BETONIELEMENTTITUOTANNON TYÖNJOHTAJAA  . Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassaoleva.
 
Toivomme sinulta:

  • Rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta
  • Suoritettu 1. luokan betonityönjohtajan pätevyys on etu, muttei välttämätön
  • Aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä joko teollisuudesta tai työmailta
  • Henkilönä olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen, jämäkkä ja pitkäjänteinen. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat motivoida tiimisi työskentelemään yhteisten tavoitteiden eteen.
  • Olet kiinnostunut tuotannon kehittämisestä ja jatkuvasta parantamisesta (Lean-kokemus eduksi, muttei välttämätöntä)
  • Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa

 
Työtehtäväsi sisältävät monipuolisia betonielementtien valmistukseen liittyviä työnjohtotehtäviä. Työnjohtaja vastaa työnjohto- ja esimiestehtävistä, työntekijöiden perehdyttämisestä ja työhönopastuksesta. Työnjohtajan vastuulle kuuluvat myös työturvallisuustavoitteiden saavuttaminen ja työturvallisuuden toteutuminen, tavoitteenmukaisen tuotelaadun saavuttaminen ja hukkien minimointi (Lean-mittarit). Lisäksi työnjohtajana olet osaltasi mukana kehittämässä tuotantoa. Tehtäviäsi tukemaan saat Parman asiantuntevan ja vahvan organisaation.
 
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja vastuullisen tehtävän alan markkinajohtajan palveluksessa sekä mahdollisuuden kehittyä ja kehittää työtäsi.
 
Lähetä hakemuksesi 23.9.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Ella Faltersack, puh. 040 760 9089, ella.faltersack@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Työnjohtaja - teollisuus


Sijainti:  FORSSA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 0407609089


Toimipaikka:  Turku