(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Pankakoskelle, vakituinen työsuhde
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 liikevaihtomme oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 11 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Haemme uutta työkaveria kanssamme kehittämään asiakaskohteemme kunnossapitoa. Toimit Pohjois-Karjalassa sijaitsevan teollisuuslaitoksen sähköautomaatio-osaston työnjohtajana. Tehtäväsi on johtaa asentajien toimintaa tehdasympäristössä ja huolehtia työturvallisuudesta. Työssä onnistuminen edellyttää sinulta tiivistä yhteydenpitoa asiakkaan sekä oman organisaation sisällä toimivien henkilöiden kanssa.

Odotamme hakijoilta:
- halua kehittää asiakastamme parhaiten palvelevia ratkaisuja,
- aikaisempaa kokemusta työnjohdon tehtävistä,
- kokemusta tehdasympäristössä toimimisesta,
- soveltuvaa teknistä koulutusta (sähkö-/automaatioteknikko tai -insinööri) sekä
- hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtävän kunnossapidon toimialalla. Saatavilla on nyt mielenkiintoinen työ osaavien ihmisten tukemana mukavassa työyhteisössä. Vastuullinen yritystoiminta sekä vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Arvostamme työturvallisuutta erittäin paljon ja pystymme tarjoamaan työntekijöidemme käyttöön nykyaikaiset työvälineet.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Rekrytoinnista Adeccolla vastaa Senior HR Consultant Pietari Salmi p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Hakuaika päättyy 29.9.2019. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .