(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja paloturvallisuusosastolle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

Kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa yli 250 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa.
Huomio pääkaupunkiseutu, etsimme joukkueellemme vahvistukseksi

TYÖNJOHTAJAA PALOTURVALLISUUSOSASTOLLE

Tulet toimimaan tärkeässä roolissa oman joukkueesi kipparina huolehtien henkilö- ja paloturvallisuusjärjestelmien huoltojen ja asennusten päivittäisen toiminnan organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta. Vastuullasi ovat mm. L&T:n asiakaskohteiden alkusammutuskalusto, savunpoistojärjestelmät, palokatkot sekä väestönsuojat. Huolehdit, että porukkasi tekee työtä kustannustehokkaasti ja sovitusti. Asiakkaan suuntaan varmistat, että työn laatu on sellaista, jonka asiakas on tilannut.  Työpisteesi löytyy pääkonttoristamme Tikanpesästä Helsingin Pitäjänmäestä, mutta työsi liikuttaa sinua asiakaskohteissa ympäri pääkaupunkiseutua.

Toimit luontevasti esimiehenä ja olet samalla supliikki myös asiakkaan suuntaan. Olet kannustava ja puhkut intoa myös toiminnan kehittämiseen. Työnjohtajan roolissa toimit tulosvastuullisena ja vastaat asiakkuuksien erinomaisesta hoitamisesta.

Mitä sinulle?

Pääset mukaan kehittämään osaston toimintaa ja vaikuttamaan vahvasti sen tulevaisuuteen. Olet tärkeä osa koko yksikön liiketoimintaa ja työtäsi tuemme monipuolisilla koulutusmahdollisuuksilla sekä urapolkusi suunnittelulla. Työkavereiksesi saat muun pääkaupunkiseudun kiinteistötekniikan huipputiimin.

Nyt ei muuta kuin kahvikuppi kouraan ja hakemusta raapustamaan, me odotamme sitä jo! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kaipaat vielä jotain lisäselvennystä voit kilauttaa Ilari Grönholmille arkisin klo 8-16 välillä p. 0503850642.