Työnjohtaja pääkaupunkiseudulle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019
Sisärakennustekniikka SRT Oy etsii uraorientoitunutta ja kehittymishaluista työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle. Tehtävä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittyä työnjohdollisissa tehtävissä. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja työskentelyäsi tukevassa työyhteisössä, joka mahdollistaa jatkuvan etenemisen tehtävässä. Mikäli omaat kokemusta rakennusalalla työskentelystä ja haluat saada urasi lentoon, lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Työnjohtajana SRT:llä pääset osallistumaan projektien hallinnoimiseen monipuolisesti. Vastuullasi on useamman pienemmän työmaan juoksevien asioiden hoitaminen. Hallinnollisia asioita hoidat toimistolta käsin, mutta työnkuvaan kuuluu myös vierailut projektikohteissa. SRT tarjoaa sinulle laajat mahdollisuudet kehittyä työnjohdon tehtävissä, oppia runsaasti uutta kokeneessa ja reilussa työyhteisössä.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät
* Mahdollisuuden oppia ja kehittyä
* Urakehitystä tukevan työilmapiirin
* Asiantuntevan työyhteisön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Projektikohtaisiin hallinnollisiin työtehtäviin lukeutuu muun muassa projektien läpikäyntiä eri sidosryhmien näkökulmista, aikatauluttamista, resurssitarpeiden kartoittamista sekä laskutusta. Hallinnoit monenlaisia projekteja, niin uudis- että saneerausrakentamista.


* Projektien eri sidosryhmien hallinta
* Aikataulujen, resurssien ja työntekijöiden kartoittaminen sekä sovittaminen
* Vierailut projektikohteissa
* Laskutuksen hoitaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on jonkin verran rakennusalan työkokemusta, sekä tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta. Tehtävä vaatii valmiutta johtaa ja hallita isoja kokonaisuuksia, mutta saat tarvittaessa perehdytystä ja tukea vastuualueisiisi. Persoonaltasi olet järjestelmällinen, tavoitteellinen ja määrätietoinen tekijä, joka haluaa jatkuvasti oppia ja kehittyä. Työntekijänä tunnet vastuusi ja haluat olla luottamuksen arvoinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Kokemusta rakennusalalla työskentelystä
* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta
* Järjestelmällinen, tavoitteellinen ja määrätietoinen työskentelyote
* Korkea halu kehittyä työntekijänä ja edetä urallaan
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
* B-ajokortti


Eduksi katsotaan mikäli puhut venäjää tai romaniaa.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Pääkaupunkiseutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sisärakennustekniikka SRT Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sisärakennustekniikka SRT Oy on sisärakentamiseen erikoistunut rakennusyhtiö. Sisäkatot, väliseinät jne. Kaikki sisärakentamiseen liittyvä on meidän erikoisalaa. Julkiset hankkeet ja asuntorakentaminen, elinkaaripalvelut ja ylläpitosopimukset, suuret ja pienet projektit. Aina kun sisärakentamiselle on asetettu korkeat laatuvaatimukset, niin täältä pesee.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1271083
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa