(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Ovako Metals Oy Ab
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018Työn kuvaus:
  Ovako kehittää teknisesti korkeatasoisia teräsratkaisuja kuulalaakeri-, ajoneuvo- ja konepajateollisuudessa toimiville asiakkailleen yhteistyössä näiden kanssa. Teräksemme tekee asiakkaidemme lopputuotteista kestävämpiä ja pidentää niiden käyttöikää - se merkitsee viime kädessä älykkäämpiä, vähemmän energiaa kuluttavia ja ympäristöystävällisempiä tuotteita.
Tuotantomme pääraaka-aine on kierrätysteräs, josta valmistetaan tankoja, putkia, renkaita ja puolivalmiita komponentteja.
Ovakolla on yli 3 000 työntekijää yli 30 maassa. Vuonna 2017 Ovakon liikevaihto oli 921 miljoonaa euroa. Ovako on kuulunut kesäkuusta 2018 alkaen japanilaiseen Nippon Steel & Sumitomo Metal Corporationiin, jolla on maailmanlaajuisesti 92 000 työntekijää. Konsernin liikevaihto oli viime vuonna n. 37 miljardia euroa. Lisätietoa: www.ovako.com ja www.nssmc.com.
Suomessa tuotteiden varastointi, esikäsittely ja jakelu on keskitetty Ovako Metals Oy Ab:n nykyaikaiseen teräspalvelukeskukseen Tampereelle. Myyntikonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Tuotevalikoima sisältää erikoisteräkset, ruostumattomat teräkset, ohutlevyt sekä kuparit ja messingit. http://www.ovako.com/fi/metals/

 

Toiminnan kehittyessä etsimme nyt asiakkaallemme
TUOTANNON TYÖNJOHTAJAA

 
 
Työnjohtajana vastaat Tampereen jakelukeskuksen tuotannosta ja logistiikasta ja jaat noin 20 hengen tuotantotiimin esimiesvastuun toisen tuotannon työnjohtajan kanssa päivätyössä.

Toimit oman tiimisi esimiehenä, organisoit päivittäisen tekemisen tehokkaasti sekä vastaat toimitusvarmuuden toteutumisesta.  Kehität aktiivisesti tiimisi toimintaa ja jalkautat kehitysehdotuksia käytäntöön. Vastaat työturvallisuudesta. Noudatat sovittuja turvallisuuskäytäntöjä ja seuraat niiden toteutumista.

Sinulla on tekninen koulutustausta ja olet jo kerryttänyt kokemusta tuotannon työnjohdosta. Innostat tiimiäsi toimimaan ja motivoit heitä saavuttamaan annetut tavoitteet. Johdat tiimiäsi päivittäin ”lattiatasolla” ja sinulta onnistuu menestyksekäs yhteistoiminta eri sidosryhmien välillä.  Sinulla on näyttöjä työturvallisuuden johtamisesta ja kehittämisestä. Olet organisointitaitoinen tekijä, kykenet tekemään nopeitakin päätöksiä ja pallot pysyvät sinulla ilmassa kiireenkin keskellä. Kehität innokkaasti toimintaa ja viet asioita rohkeasti eteenpäin. Toimit sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.
Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä osaksi tunnettua terästeollisuuden toimijaa. Saat vastuullisen roolin sekä ympärillesi ammattilaisista koostuvan tiimin. Pääset kehittämään myös omaa osaamistasi kollegoidesi tuella.
 
Mikäli tämä paikka on seuraava askel urallasi hae tehtävää mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 31.12.2018 mennessä www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841 (tiistaisin klo 15- 16 ja torstaisin klo 8-9).Asiakkaan tehtävänimike:  Työnjohtaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 0503869841


Toimipaikka:  Tampere