(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Oulu
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2018

Etsimme työnjohtajaa kaukoliikenteen kunnossapitoon Oulun varikon operatiiviseen tuotantoon. Oulun varikko vastaa diesel- ja sähköveturien, pendolinojen ja matkustajavaunujen kunnossapidosta.
 
Vastaat vuorossasi kaluston kunnossapitotöiden läpiviennistä. Olet merkittävässä roolissa mahdollistamassa täsmällistä ja turvallista junaliikennettä. Toimit asentajien esimiehenä. Työ on vuorotyötä.
 
Odotamme, että sinulla on vähintään amk-tason tekninen koulutus ja hallitset sähkötekniikan. Sinulla on hyvät esimiestaidot ja kykenet työskentelemään toimintaympäristössä, jossa tilanteet vaihtelevat.

Olet oma-aloitteinen, kehitysmyönteinen, analyyttinen, systemaattinen, yhteistyökykyinen ja haluat oppia koko ajan uutta. Hallitset tietotekniikan ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Lisäksi arvostamme joustavuutta, suunnittelukykyä sekä itsenäistä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. Kokemus kunnossapidosta ja Lean-periaatteiden tunteminen sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja vaihtelevassa työympäristössä, tukenasi ammattitaitoinen tiimi. Työsi vaikuttaa päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä VR Kunnossapito vastaa siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Antti Makkonen, puh. 040 8645 255 to 3.5. klo 12-13 ja ke 16.5. klo 16-17 tai sähköpostitse antti.makkonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.