(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja (Oulu) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Asiakkaamme on pitkän linjan rakennusalan yritys, joka rakentaa pientaloja, yhtiömuotoisia koteja, hoivakoteja, päiväkoteja, kouluja sekä toimitiloja. 

Haemme nyt asiakkaallemme 

TYÖNJOHTAJAA OULUUN

vastaamaan Oulussa sijaitsevan kerrostalotyömaan sujuvuudesta alusta loppuun asti. Olet asiakkaamme kärkijoukoissa rakentamassa kotien tuleville käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. 

Asiakkaamme toivoo tehtävään valittavalta henkilöltä:

  • rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta
  • useamman vuoden kokemusta betonirakentamisen työnjohtotehtävistä 
  • inhimillistä ja maanläheistä työskentelyotetta. 

Kunnia-asiasi on saattaa kodit valmiiksi laadukkaasti ja ajallaan eli olet luonteeltasi tarkka, järjestelmällinen ja vaativa.

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle:

  • yrityksen henkilöstöedut
  • kilpailukykyisen palkkauksen 
  • vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavan rohkea tekemisen meininki 
  • mahdollisuuden kehittyä alan tunnustetuksi ammattilaiseksi

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta uramahdollisuudesta, laita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera tulemaan oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla rekrytoinnissa avustavalle Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.