(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja (metalliteollisuus)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Haemme metallialan alihankintaan erikoistuneelle asiakasyrityksellemme uutta tekijää nimikkeellä

TYÖNJOHTAJA (metalliteollisuus)

Roolisi sisältää työnjohdon ja -valvonnan tehtävät Ylöjärvellä sijaitsevalla toimipisteellä. Lisäksi vastuullesi kuuluvat muun muassa kustannuslaskennan, budjetoinnin ja alihankkijoiden kilpailutuksen tehtävät sekä tuotteen elinkaaren seuranta. Tulet tehtävässäsi ylläpitämään laatujärjestelmää ja tekemään dokumentaatiota sekä jatkuvaa prosessiseurantaa.

Tehtävässä menestymisen kannalta olennaista on hitsausluokkien ja alan standardien tuntemus. Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi haussa. Valmistettavat tuotteet ovat kantavia rakenteita, joten erityisesti näiden standardien aiempi osaaminen on eduksi haussa. Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi haussa.

Asenteeltaan etsimämme henkilö on tiimityöhön valmis tekijä, joka hoitaa tehokkaasti oman tonttinsa ja on tarvittaessa valmis hyppäämään hommiin myös tuotannon apuna.
Varsinainen työpaikka sijaitsee Tampereen välittömässä läheisyydessä Ylöjärven puolella.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Työnjohtaja (metalliteollisuus). Mahdolliset tiedustelut sähköpostitse: henri.kiiskila@temp-team.fi.