(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja mekaaniseen kunnossapitoon
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020
Oletko ulospäinsuuntautunut ja organisointitaitoinen? Omaatko pitkäjänteisen ja asiakaspalveluhenkisen työotteen? Mikäli kunnossapito on lähellä sydäntäsi, saatat olla etsimämme työnjohtaja Metsä Fibren Joutsenon sellutehtaalle!

Tarjoamme nyt kunnossapidon osaajalle työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti kiinnostavien työtehtävien parissa. Huippuunsa hiottu työturvallisuus antaa sinun keskittyä olennaiseen, ja tukenasi sinulla on sitoutunut ja ammattitaitoinen työryhmä. Työssäsi nautit esimiehesi luottamuksesta ja saat työskennellä itsenäisesti vaihtelevien työtehtävien parissa. Caverionin monipuoliset henkilöstöedut takaavat henkilöstön tyytyväisyyden ja meillä viihdytään töissä! Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja/--tyonjohto--ja-projektienjohtotehtavat/tyonjohtaja-markus

Työnjohtotehtävän vastuualueena on kuivauskone ja korjaamotoiminnot. Päivittäisiin työnjohtotehtäviin kuuluvat mm. resurssien ohjaaminen työsuunnitelmien mukaisesti, sekä töiden käytännön toteutus, ohjaaminen ja valvonta. Tehtävässä toimit yhteistyössä osaavan tuotanto- ja kunnossapito-organisaation kanssa ja näet oman työsi lisäarvon tuotantotehokkuuden, käyttövarmuuden ja kunnossapidon tuottamisena asiakkaallemme. Saat olla mukana päätöstenteossa ja arvostamme halukkuutta toiminnan kehittämiseen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta prosessiteollisuuden kunnossapidosta, sekä soveltuva tekninen koulutus. Omaat kokemusta esimiestyöstä ja hyvänä yhteistyönrakentajana saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Tietotekniset taitosi ovat hyvät ja vahva työturvallisuusasenteesi on tinkimätön osa ammattitaitoasi. Tarvittaessa tulet toimeen myös englannin kielellä. Eduksi luetaan SAP-osaaminen, työnsuunnittelukokemus sekä sellutehtaan prosessituntemus.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 30.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Salo, p. 040 157 9437. Caverionin rekrytointiprosessissa avustaa Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiprosessin etenemisestä antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1