(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja mekaaniseen kunnossapitoon
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020
Oletko ulospäinsuuntautunut ja organisointitaitoinen? Omaatko pitkäjänteisen ja asiakaspalveluhenkisen työotteen? Oletko sinä etsimämme reipas toimeenpanija? Jos näin, saatat hyvinkin olla etsimämme työnjohtaja Kokkolaan!

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään yrityksessä, joka toimii alueella johtavassa asemassa aivan lähietäisyydellä asiakkuuksista. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työtehtävän sekä ensiluokkaiset työkalut ja Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Huippuunsa hiottu työturvallisuus antaa sinun keskittyä olennaiseen, ja tukenasi sinulla on ammattitaitoinen työryhmä. Meillä nautit esimiehesi luottamuksesta ja saat työskennellä itsenäisesti. Annamme sinulle myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan! https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Päivittäisiin työnjohtotehtäviin kuuluvat mm. resurssien ohjaaminen työsuunnitelmien mukaisesti, sekä töiden käytännön toteutus, ohjaaminen ja valvonta. Huolehdit ennakkohuoltotöiden koordinoinnista sekä varaosien tilauksesta. Työnjohtajan tehtäviin kuuluvat myös tarjouslaskenta ja projektien vetovastuu.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta konepaja/metalliteollisuudesta ja/tai käytännön kokemusta hitsauksesta sekä hitsaustekniikan tuntemusta, sekä näkemystä ja kokemusta tuotannon kehittämisestä.  Saatat olla koulutukseltasi insinööri tai omaat vastaavan teknisen alan koulutuksen (esim. konetekniikan saralta). Innostat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin hyvillä vuorovaikutustaidoillasi sekä jämäkkyydelläsi. Arvostamme aktiivista ja määrätietoista työotetta sekä, hyvää paikallistuntemusta. Eduksesi katsotaan erityisesti, jos sinulla IWS pätevyys ja tunnet EN 3834, PED ja siihen liittyvät tuotestandardit.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 28.8.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Arto Virsiheimo, arto.virsiheimo(a)caverion.com. Caverionin rekrytointiprosessissa avustaa Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiprosessin etenemisestä antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1