(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja mekaaniseen kunnossapitoon
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Oletko ulospäin suuntautunut ja organisointitaitoinen? Omaatko pitkäjänteisen ja asiakaspalveluhenkisen työotteen? Oletko sinä etsimämme reipas toimeenpanija, joka palaa halusta oppia uutta? Jos näin, saatat hyvinkin olla asiakaskohteeseemme etsimä työnjohtaja!

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on avoin yhteistyö asiakkaan kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa, ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Nautit esimiehesi luottamuksesta, saat työskennellä itsenäisesti ja sinulla on tukenasi ammattitaitoinen työryhmä. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi sekä Caverionin, että asiakaskohteen monipuoliset henkilöstöedut. Tämä kohde sijaitsee luonnonläheisyydessä ja tarjoaa luonnossa liikkujalle myös mitä parhaimmat harrastuspuitteet. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Päivittäiset työnjohtotehtävät:

  • töiden käytännön toteutus, ohjaaminen ja valvonta
  • asiakasyhteydenpito
  • turvallisuuden valvonta
  • resurssien ohjaaminen työsuunnitelmien mukaisesti
  • ennakkohuoltotöiden koordinointi ja varaosien selvitys ja tilaus

Menestyt tehtävässä vahvalla kokemuksellasi laitehuollosta, asiakaspalvelusta sekä esimiestehtävistä. Saatat olla itseoppinut nokkamies tai olet koulutukseltasi insinööri / omaat vastaavan teknisen alan koulutuksen (esim. konetekniikan saralta). Innostat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin hyvillä vuorovaikutustaidoillasi sekä jämäkkyydelläsi. Arvostamme aktiivista ja määrätietoinen työotetta sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 9.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. #LI-TN1


Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta  Esa Lehtinen p. 040 562 8360. Caverionin rekrytointiprosessissa avustaa Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiprosessin etenemisestä antaa rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi