Työnjohtaja, mekaaninen/teollisuusputkistot
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021
Oletko organisointitaitoinen ja ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva henkilö? Työskenteletkö pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti? Etsimme nyt työnjohtajaa teollisuuden palveluiden työnjohtotehtäviin Seinäjoelle vakituiseen työsuhteeseen. Olet sitten urasi alussa oleva tulevaisuuden kyky tai alan konkari, hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon toimialalla. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat sekä nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Meillä työskentelet osana mukavaa työyhteisöä mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja.

Työnjohtajan tehtävässä toimit 6-8 hengen asentajatiimin esihenkilönä. Suunnittelet ja johdat asentajien työtä sekä vastaat työturvallisuudesta. Roolissasi toimit vahvasti asiakasrajapinnassa ja kehität päivittäistä toimintaa vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeeseen. Toimit tiiviissä yhteydenpidossa asiakkaan lisäksi oman organisaation sisällä toimivien henkilöiden kanssa.

Omaat jo kokemusta tehdasympäristössä työskentelystä, teollisuuden putkistourakoinnista, sekä halua tehdä toimivaa esimiestyötä. Toimit luontevasti sekä tuotannossa että tietokoneen ääressä ja olet kiinnostunut kehittämään kunnossapitoa yhdessä asiakkaiden kanssa. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä kommunikointikykyä. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy teknisen alan koulutus (mekaaninen insinööri tai -teknikko), mutta ennen kaikkea sinulta löytyy kehittävää ja myönteistä asennetta, sekä intoa oppia uutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Hannu Leppälä, p. 0400 641 245.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään, sillä haastattelemme jo hakuaikana, mutta viimeistään 29.1.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. #LI-TN1
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot