(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, mekaaninen
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021
Mekaanisen alan ammattilainen! Haluatko olla rakentamassa vahvaa yrityskulttuuria, jossa koko henkilöstö on vahvasti sitoutunut turvallisiin toimintatapoihin? Oletko organisointitaitoinen tiimipelaaja? Etsimme nyt pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen työotteen omaavaa työnjohtajaa asiakaskohteeseemme Kilpilahden teollisuusalueelle.

Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon toimialalla. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat sekä nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Meillä työskentelet osana mukavaa työyhteisöä mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Tutustu ammattitaitoisiin työntekijöihimme: www.caverion.fi/caverikirja

Työnjohtajan tehtävässä toimit putkisto- sekä mekaanisen kunnossapitotiimin esihenkilönä. Suunnittelet ja johdat asentajien työtä sekä vastaat työturvallisuudesta. Roolissasi toimit vahvasti asiakasrajapinnassa ja kehität päivittäistä toimintaa vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeita. Toimit tiiviissä yhteydenpidossa asiakkaan lisäksi oman organisaation sisällä toimivien henkilöiden kanssa.

Omaat jo kokemusta tehdasympäristössä työskentelystä sekä esimiestyöstä ja olet sitoutunut turvallisiin toimintatapoihin. Toimit luontevasti sekä tuotannossa että tietokoneen ääressä ja olet kiinnostunut kehittämään kunnossapitoa yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy mekaanisen alan koulutus (insinööri tai -teknikko), paineenalaisten putkistojen sekä niiden hitsausmenetelmien ja PED dokumentaatioiden tuntemusta. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä kommunikointikykyä niin suomeksi kuin englanniksikin. Katsomme eduksi erilaisten venttiilien- ja lämmönvaihdinhuoltotöiden tuntemuksen, kuten myös Kilpilahden teollisuusalueen ja petrokemianteollisuuden tuntemuksen. Ennen kaikkea toivomme sinulta löytyvän kehittävää ja myönteistä asennetta, sekä intoa oppia uutta!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään, sillä haastattelemme jo hakuaikana, mutta viimeistään 7.2.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kari Viita, p. 0400 206 906. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1