(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, mekaaninen
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020
Oletko organisointitaitoinen ja ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva henkilö? Työskenteletkö pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti? Etsimme nyt työnjohtajaa sahateollisuuden mekaanisenosaston työnjohtotehtäviin Vierumäelle vakituiseen työsuhteeseen. Olet sitten urasi alussa oleva tulevaisuuden kyky tai alan konkari, hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon toimialalla. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat sekä nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Meillä työskentelet osana mukavaa työyhteisöä mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja.

Työnjohtajan tehtävässä toimit 10 hengen asentajatiimin esihenkilönä. Suunnittelet ja johdat asentajien työtä sekä vastaat työturvallisuudesta. Roolissasi toimit vahvasti asiakasrajapinnassa ja kehität päivittäistä toimintaa vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeeseen. Toimit tiiviissä yhteydenpidossa asiakkaan lisäksi oman organisaation sisällä toimivien henkilöiden kanssa.

Omaat jo kokemusta tehdasympäristössä työskentelystä, sekä halua tehdä toimivaa esimiestyötä. Toimit luontevasti sekä tuotannossa että tietokoneen ääressä ja olet kiinnostunut kehittämään kunnossapitoa yhdessä asiakkaiden kanssa. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä kommunikointikykyä niin suomeksi kuin englanniksikin. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy teknisen alan koulutus (mekaaninen insinööri tai -teknikko), mutta ennen kaikkea sinulta löytyy kehittävää ja myönteistä asennetta, sekä intoa oppia uutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Tero Riikonen, p. 050 560 9889. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään, sillä haastattelemme jo hakuaikana, mutta viimeistään 25.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.