(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, mekaaninen kunnossapito
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020
Haemme nyt joukkoomme Raumalle Metsä Fibren sellutehtaalle

Mekaanisen kunnossapidon työnjohtajaa / kunnossapitovastaavaa

Haemme kunnossapitovastaavaa mekaanisen kunnossapidon työnjohtajaksi kuivaamon alueelle ja esimiestehtävään mekaanisen korjaamon työryhmälle. Vastaat osastosi päivittäisen kunnossapidon johtamisesta ja kehittämisestä ja tuet aktiivisella toiminnallasi asiakkaan käyttäjäkunnossapidon kehitystä. Vastaat osaltasi työnsuunnittelusta yhdessä osaston muiden toimihenkilöiden kanssa. Ymmärrät ennakoivan kunnossapidon merkityksen sellutehtaan tuotantotehokkuuden kannalta, ja varmistat ennakkohuollon täsmällisen toteutumisen sekä olet kiinnostunut kunnonvalvonnan kehittämisestä. Huolehdit osaltasi laitteiden elinkaaren hallinnasta. Mekaanisen korjaamon esimiehenä vastaat laitehuolloista sekä tehtaan sisällä liikkuvan kunnossapitoasentajaryhmän resursoinnista.

Olet koulutukseltasi insinööri tai teknikko ja sinulla on useamman vuoden kokemus prosessiteollisuuden kunnossapidosta. Tunnet tyypillisimmät selluprosessissa käytettävät laitteet ja sinulla on kokemusta mekaanisen kunnossapidon työnjohtotehtävistä sekä laitehuollosta. Tehtävässä eduksi luemme sellu- tai paperiteollisuuden prosessituntemuksen sekä kokemuksen SAP-kunnossapitojärjestelmän käytöstä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa, joten olet toimintatavoiltasi yhteistyötaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Suhtaudut myönteisesti työturvallisuuden kehittämiseen. Pystyt tarvittaessa kommunikoimaan englannin kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti, kiinnostavat työtehtävät osaavassa kunnossapito-organisaatiossa sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien suunnittelu- ja kunnossapitoyhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tulosyksikön päällikkö Sami Kankaanoja p. 040 412 5538, sami.kankaanoja@caverion.com.

Jätä hakemuksesi tehtävään 15.11.2020 mennessä.