(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, mekaaninen kunnossapito
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt mekaanisen kunnossapidon työnjohtajaa Kaukaan sellutehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

UPM on yksi maailman johtavista havu-, koivu- ja eukalyptussellun tuottajista. Toimitamme asiakkaillemme maailmanlaajuisesti sellua eri loppukäyttöihin, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1800 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7 miljoonaa tonnia. Vuonna 2019 aloitimme 2,1 miljoonan tonnin eukalyptussellutehtaan rakentamiseen Uruguayn keskiosiin lähelle Paso de los Torosin kaupunkia. Tehtaan on määrä käynnistyä vuoden 2022 jälkipuoliskolla. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta, jonka muodostavat integroitu sellun, uusiutuvan dieselin, sahatavaran ja energian tuotanto sekä puuraaka-aineen hankinta. www.upmpulp.fi

Mitä teet

Mekaanisen kunnossapidon työnjohtajana vastaat koneiden ja laitteiden kunnossapidon toteutuksesta, töiden suunnittelusta ja valvonnasta, ennakkohuollon suunnittelusta ja toteutuksesta sekä osallistut varaosien ja tarvikkeiden hankintaan.  Huolehdit myös henkilöstöresurssien suunnittelusta ja kehittämisestä sekä oman vastuualueesi työturvallisuudesta.

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva konetekniikan koulutus (amk-insinööri tai vastaava) sekä esimieskokemusta kunnossapidon tehtävistä
  • Toivomme sinulta SAP-osaamista sekä käytännön kokemusta prosessilaitteistojen kunnossapidosta
  • Olet oma-aloitteinen, joustava ja sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot sekä intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen
  • Englannin kielen taito sekä tuotannon prosessiosaaminen katsotaan eduksi

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielenkiintoinen työympäristö: UPM Kaukas tarjoaa mielenkiintoisen ja käytännönläheisen työympäristön osana kansainvälistä konsernia.
  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Olli Kanninen puh. 0406764990.

Lähetä hakemuksesi 7.6.2020 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä contacthr@upm.com tai 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja Turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.