(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, mekaaninen kunnossapito
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Etsimme nyt UPM Kymin sellutehtaalle mekaanisen kunnossapidon työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

​UPM on yksi maailman johtavista havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat maailmanlaajuisesti useilla tuotealueilla, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,600 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi​.

Mitä teet

Mekaanisen kunnossapidon työnjohtajana vastaat alueesi laitteiden huolto- ja asennustöiden suunnittelusta, toteutuksesta ja valvonnasta. Osallistut tarvittavien resurssien, varaosien ja tarvikkeiden hankintaan. Vastaat myös vastuualueesi työturvallisuudesta.

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tutkinto (ammattikorkeakoulu tai vastaava)
  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä
  • Sinulla on työkokemusta sellutehtaan kunnossapito-, koneenrakennus- tai asennusvalvontatehtävistä
  • Puhut ja kirjoitat englantia sujuvasti
  • Olet oma-aloitteinen sekä organisointi- ja yhteistyökykyinen
  • Sellutehtaan prosessiosaaminen katsotaan eduksesi

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Janne Rantanen, puh. 0204153518.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 3.12.2019 oheisen linkin kautta.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteys contactHR@upm.com puh: 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.