(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Matinkylän Huolto Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakkaallemme Matinkylän Huollolle uutta työntekijää TYÖNJOHTAJAN positioon vakituiseen työsuhteeseen.
Työpisteesi sijaitsee yhtiön toimitiloissa Espoon Matinkylässä. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä tehtävään, mutta kuitenkin viimeistään lokakuun 2018 aikana.
Tässä positiossa päävastuunasi ovat työnjohdon tehtävät, kuten kiiretöiden organisointi, työn opastukset, reklamaatiot ja muut selvitykset,
sekä urakoitsijatilausten käsittely. Lisäksi vastaat kalustoon liittyvistä työtehtävistä, kuten huoltotarpeiden tarkistuksista ja mahdollisista korjauksista,
sekä laskujen käsittelystä ja tarkistuksesta. Teet tiivistä yhteistyötä ja kommunikoit tiimisi, isännöitsijöiden, palvelupäälliköiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa, sekä vastaat sopimusasioista ja kohdetarkistuksista.
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta työnjohdosta, sekä työsopimus- ja henkilöstöasioiden hoitamisesta. Työntekijänä olet sosiaalinen ja sinulla on hyvät kommunikointitaidot sekä suomeksi, että englannin kielellä. Tehtävässä suoriutuminen vaatii jämäkkää työnteon asennetta, ammattitaitoa ja useiden eri lankojen pitämistä käsissä. Toivomme sinulta nopeaa päätöksentekokykyä ja hyvää paineensietoa kiiretilanteissa. Aikaisempi esimiestausta katsotaan hyödyksi tässä tehtävässä.
Tarjoamme sinulle tehtävän kokeneiden kollegoiden tiimissä mukavassa työympäristössä. Tämä positio antaa mahdollisuuden sitoutua työhösi ja kerryttää arvokasta työkokemusta työnjohdon tehtävissä.
Kiinnostuitko?
Hakuaika tähän tehtävään on hieman normaalia pidempi kesäajasta ja töiden myöhemmästä aloitusajankohdastan johtuen. Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin.
Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä Adeccon yhteyshenkilöön Heidi Haikonen, 050 3600 160 tai heidi.haikonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Työnjohtaja


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heidi Haikonen, 0503600160


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO