Työnjohtaja, Master Kuivaus Oy, PK-seutu
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2021
Oletko rakennusalan ammattilainen ja olet kerryttänyt monipuolista työkokemusta rakennustöiden parissa jo esimerkiksi opintojen aikana ja sen jälkeen? Sykkiikö sydämesi alan kasvavalle trendille - korjausrakentamiselle? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Etsimme asiakasyrityksellemme Master Kuivaus Oy:lle työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää ja hae jo tänään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Master Kuivaus oy etsii työnjohtajaa työmäärän ja projektien kasvaessa. Tulet työskentelemään työnjohtajana useammalla työmaalla samanaikaisesti korjausrakentamisen parissa. Kohteina tyypillisesti vesivahinko-/kosteusvaurio kohteet, kuten kylpyhuoneet. Tulet huolehtimaan muun muassa kohteiden resurssoinnista ja aikataulutuksesta sekä pitämään huolen että asiat hoituvat. Lisäksi tulet huolehtimaan asiakasviestinnästä kertomalla työvaiheista ja niiden aikataulusta sekä muusta tähän liittyvästä. Projektit kestävät n. 2-4 viikkoa, riippuen kohteesta ja koska ala on kasvava, on työ vakituista sillä uusia projekteja tulee työn alle hyvää vauhtia.
Halutessasi voit liittyä päivystysrinkiin, joka toimii 24/7 ja ottaa sieltä lisävuoroja mielenkiinnon mukaan.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä näyttämään osaamisensa työnjohtajana
* Vakituisen työsuhteen kasvavalla alalla
* Mielenkiintoisia projekteja korjausrakentamisen parissa

TYÖNKUVA

* Kustannusarviot kohteessa
* Aikataulut + suunnittelut, projektivastuut
* Projektien resursointia ja aikatauluttaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
*Rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus

*Relevanttia työkokemusta (korjaus)rakentamisen parista

*Ymmärrystä kustannusarvioista ja resurssoinnista

*AB ajokortti

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen/ Kokoaikainen
* Sijainti: PK-seutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Master Kuivaus Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Master Kuivaus Oy on vuonna 2001 perustettu yhtiö, joka on erikoistunut vesivahinkojen kartoitukseen, vahinkojen purkutöihin, jälkivahinkojen torjuntaan, rakenteiden kuivauksiin ja jälleenrakentamiseen. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja toimisto sijaitsee Espoossa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446409
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo