(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja (maarakentaminen)
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Oletko organisointikykyinen, hektisessä työssä viihtyvä maanrakennusalan ammattilainen? Motivoidutko työssäsi siitä, että saat tiimisi jäsenet loistamaan ja toimimaan yhteisten pelisääntöjen mukaisesti vieden projektit ajallaan maaliin?

Mikäli edellä mainittu kuvaa sinua työssä, olet ehkä juuri etsimämme henkilö!

Haemme nimittäin nyt asiakkaallemme TYÖNJOHTAJAA maarakentamisen pariin. Vastuullasi tulee olemaan pääsääntöisesti eri kerrostalotyömaiden työnjohdolliset tehtävät Pohjois-Savon alueella.

Odotamme sinulta itsenäistä, vastuullista otetta työntekoon sekä jämäkkää asennetta projektien ja tiimien johtamiseen. Työssäsi tarvitset erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, koska tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Ymmärrät aikataulujen merkityksen ja kykenet pitämään monta palloa ilmassa kiireestä huolimatta ja viemään tuloksellisellisesti projektit maaliin.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää:


  • insinöörin (AMK) tai vastaavaa rakennusmestarin tutkintoa,
  • kokemusta maanrakennusalalta, katujen rakennuksesta sekä yleisesti talorakennuksesta,
  • kustannustehokasta ajattelua ja laskennallista osaamista sekä   
  • kokemusta työnjohtotehtävistä.
               

Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen pitkään alalla toimineessa yrityksessä. Saat myös kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia maarakentamisen toimialalla sekä organisaation, jossa työpanostasi arvostetaan.

Olisiko sinulla intoa viedä maarakentamisen projektit uudelle tasolle? Mikäli vastasit kyllä, toimi ripeästi ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Olisi mukava kuulla hakemuksessasi mitä lisäarvoa sinä toisit osaamisellasi avoinna olevaan tehtävään. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Miia Tarvainen, 029 3231446 / miia.tarvainen@personalhuset-sg.com.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.