(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja maanrakennusalalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeeen ammattitaitoista maanrakennusalan työnjohtajaa.

Asiakasyrityksemme on nuori ja kasvava maanrakennusalan toimija, jonka ammattitaitoiseen tiimiin haemme vahvistusta vastaamaan työkohteiden onnistuneesta läpiviennistä. Työnkuvaan sisältyvät suunnittelutyö, työnjohto, kaluston hallinta, aikataulutus sekä yhteistyö sidosryhmien kanssa.

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä hyvässä tiimissa ja vakituisessa työssä maanrakennuksen mielenkiintoisten tehtävien parissa. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella. Kyseessä on vakituinen ja pitkäkestoinen työsuhde vakavaraisessa yrityksessä.

Tehtävä edellyttää rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin (maanrakennus/talonrakennus) koulutusta. Lisäksi odotamme sinulta aikaisempaa  kokemusta työnjohdollisista maanrakennus/rakennuspuolen tehtävistä. Arvostamme aikaansaavaa ja motivoitunutta työskentelyasennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työssä edellytetään B-ajokorttia.

Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä. Huomioithan, että haastattelemme jo hakuajalla ja oikean henkilön löydyttyä paikka täytetään.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin täytäthän työhakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen kera kotivujemme kautta www.amiko.fi.

Haastatteluun kutsuttaville henkilöille ilmoitamme erikseen. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa sähköpostilla jatta.koivisto@amiko.fi tai puhelimitse 0504766545.