(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja maanrakennukseen
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Etsimme pikaiseen tarpeeseen työnjohtajaa maanrakennukseen!

Oletko esimerkiksi alan opiskelija, joka kaipaa kokemusta työnjohdosta? Tai oletko jo jonkin verran ollut työnjohtotehtävissä? Jos osut kuvaukseen, olisit juuri sopiva henkilö tehtävään! Tehtävässä ei siis vaadita pitkää kokemusta tai valmista tutkintoa, hvyän asenteen lisäksi toivomme vain suuntautumista alalle, jonka kautta olet jo jonkin verran kartuttanut teoriatietoa maanrakennuksesta ja työnjohdosta.

Etsimme tehtävään työnjohtajaa, joka olisi myös valmis osallistumaan töihin ja tarttumaan lapion varteen. Tehtävä on maanrakennusalan infrapuolella.

Hae pian! Työ voi alkaa jo viikolla 22. Jätä hakemuksesi nettisivujemme sihti.fi kautta, jos paikasta tai hakemisesta jää kysyttävää ota yhteyttä Aleksi Arjakkaan numeroon 040 027 8937,.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.