Työnjohtaja maanrakennukseen, Asennusliike Lahtinen Oy
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Asennusliike Lahtisella on pitkä historia jakeluasemien rakentamisen ratkaisujen toimittajana. He tarjoavat laadukkaita, kestäviä ja monipuolisia tulevaisuuden ratkaisuja yritysasiakkaille avaimet käteen -toimituksena tai palveluina. Kestävät materiaalit ja laadukkaat ratkaisut säästävät ylläpitoja huoltokustannuksissa. He huomioivat toiminnassaan ympäristöystävällisyyden ja suosivat sertifioituja tuotteita.

Etsimme heille suorarekrytointina nyt kokenutta

TYÖNJOHTAJAA MAANRAKENNUKSEEN

reissutöihin koko Suomen alueelle!


Sinulla on kokemusta työmaan arjen itsenäisestä vetämisestä. Vastaat pääosin työmaan laadullisesta ja taloudellisesta arjesta, aikatauluista ja logistisesta suunnittelusta. Toivomme sinulta kokemusta ja ymmärrystä monipuolisesti maanrakennuksen alalta. Työ on suurelta osin reissutyötä, joten odotamme sinulta matkustusvalmiutta jopa parin viikon reissuihin ympäri Suomea.

Toivomme sinulta motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä, sillä johdettavat työmaat keskittyvät pääasiassa jakeluasemiin. Sinulta tulisi löytyä ajantasaiset ja alalle vaaditut luvat ja työkortit, sillä ne ovat edellytys työmaalla toimimiselle. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, joka on neuvoteltavissa kokemuksesi mukaan.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Jätä hakemuksesi palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta pikimmiten. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla!

Hakulomake:  https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1253

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n rekrytoinnissa avustava HR-koordinaattori Aleksi Aalto arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545481
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Aalto (aleksi.aalto (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4505
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa