(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja maalaamoon, Purso Oy (Nokia)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020

Asiakkaamme Purso Oy on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on kuuden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena alumiiniasiantuntijana. Purso toteuttaa alumiiniset ratkaisut eri teollisuuden aloille, järjestelmäratkaisuja julkisivuihin sekä led-valaistukseen. Luja ammattitaito ja suunnitteluosaaminen takaavat kestävän lopputuloksen, asiakaslähtöinen palvelumalli varmistaa pitkät kumppanuudet. Yhtiö työllistää noin 300 henkilöä.

Lue lisää: www.purso.fi.


Etsimme nyt asiakkaallemme maalaamon puolelle kokenutta

TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Nokian Siuroon.


Maalaamossa pintakäsitellään yli miljoona neliötä alumiiniprofiilia vuodessa. Pääosa tuotteista maalataan automaatiolinjalla, osa myös käsin. Ennen pakkausta suoritetaan laaduntarkistus. 

Työnjohtajana toimit lähiesimiehenä maalaamon 20 hengen porukalle. Vastaat siitä, että maalaamon tuotanto sujuu sutjakkaasti ja suunnitelmien mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu tuotannon päivittäinen pyörittäminen, töiden hienokuormittaminen ja ohjaus, tehokkuuden ja laadun varmistaminen, raportointi sekä työntekijöiden opastus. Työssäsi et ole yksin, vaan teet tiivistä yhteistyötä muiden Purson osastojen kanssa. 


Millaista henkilöä etsimme? 

Etsimme porukkaamme aidosti esimiestyöstä kiinnostunutta, tekemisen halun omaavaa henkilöä, jolta löytyy aitoa innostusta oppia lisää asiakkaamme ainutlaatuisesta toimialasta. Haluat upottaa kädet työntekoon ja tehdä parhaasi edistääksesi asiakkaamme tavoitetta saavuttaa aina paras lopputulos. 

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä:

  • kokemusta teollisuuden työnjohtotehtävistä vähintään 5 vuoden ajalta
  • hyvää kokonaisuuksien hallintaa
  • kannustavaa asennetta esimiestyötä kohtaan ja avointa vuorovaikutusta
  • työturvallisuuden tärkeyden ymmärtämistä
  • kykyä kehittää toimintaa edelleen
  • hyvää paineensietokykyä


Asiakkaamme tarjoaa kaikille työntekijöilleen kannustavan työilmapiirin, kehittymismahdollisuuksia sekä hyvät työsuhde-edut. Työyhteisö koostuu alansa ammattilaisista ja he ovat aidosti ylpeitä pursolaisuudesta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta viimeistään 15.1.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=679 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.