(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Lujabetoni Oy, Järvenpää
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 900 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Lujabetoni on investoinut Suomen suurimpaan betonielementtitehtaaseen Järvenpäässä. Tuotannon määrien kasvaessa, etsimme nyt ammattitaitoisen työporukkamme vahvistukseksi seinäelementtilinjan

TYÖNJOHTAJAA.

Vastaat tehtävässä seinäelementtien valmistuslinjan päivittäisestä työnjohdosta ja muista esimiestehtävistä, tuotantosuunnitelmien toteutumisesta ja tuotteiden laadun varmistamisesta. Osallistut myös toiminnan kehittämiseen jatkuvan parantamisen hengessä. Luot toiminnallasi edellytykset tuotannon laadukkaaseen läpivientiin yhdessä osaavien kollegoidesi kanssa.

Tehtävä on vakituinen ja aloitus sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

- tehtävään soveltuvaa työkokemusta rakennus- tai teollisuuden toimialoilta, betoniteollisuuden tuntemus katsotaan merkittäväksi eduksi
- teknistä koulutusta esim. kone- / rakennusinsinööri tai vastaava
- kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta esimiestyöstä
- yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, halua kehittävään työhön
- järjestelmä- ja sovellusosaamista
- valmiutta tarvittaessa myös vuorotyöhön (aamu/iltavuoro)


Tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden monipuoliseen ja vastuulliseen työnkuvaan menestyvässä yrityksessä. Tässä tehtävässä pääset näyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi.

Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.


Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valittu työntekijä palkataan suoraan Lujabetonin kirjoille.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi, liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä: StaffPoint / Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi