Työnjohtaja logistiikkakeskukseen
Barona Logistiikka Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Hei logistiikan ammattilainen! Ovatko sisälogistiikan prosessit sinulle tuttuja? Oletko kiinnostunut tekemään työnjohtajan tehtäviä rennossa työporukassa logistiikkakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella?

Haemme Pasilaan asiakkaamme logistiikkakeskukseen hyvällä asenteella ja sosiaalisella pelisilmällä varustettua työnjohtajaa. Barona vastaa uuden työnjohtajan rekrytoinnista ja työsopimus tehdään vakituisena Barona Logistiikalle. Asiakkaallamme on paljon erilaisia kehitysprojekteja menossa ja mahdollisuudesta rekrytoitua suoraan asiakkaamme kirjoille voidaan keskustella jo loppuvuoden aikana.

Logistiikkakeskuksessa toimii asiakkaamme omien työntekijöiden lisäksi myös Baronan työntekijöitä vuokratyösuhteessa. Työnjohtaja tulee olemaan logistiikkakeskuksessa tasa-arvoisessa esihenkilöasemassa ja toimimaan omassa vuorossa työnjohtajana Baronan sekä asiakkaamme työntekijöille. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla vahva ymmärrys sisälogistiikasta sekä kokemusta esihenkilötyöskentelystä. Työssä onnistuminen vaatii myös hyvää Excel-osaamista, toiminnanohjausjärjestelmien tuntemusta, prosessiymmärrystä sekä asiakaslähtöistä ajattelua.

Työnjohtaja tekee pääasiallisesti töitä perinteisessä aamuvuorossa, jossa alaisia on noin 10 henkilöä. Varasto on toiminnassa tarpeen mukaan 24/7, joten arvostamme mahdollisuutta joustaa tarvittaessa myös erilaisissa vuoroissa. Olemme tukenasi ja autamme onnistumaan tehtävässä, jossa sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisessa roolissa. Tehtävässä on aloitus HETI sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän meille nopeasti hakemuksesi palkkatoiveesi kera!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446968
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki